Liceul Tehnologic Turceni, beneficii educaționale reale în cadrul proiectului ROSE

Toamna se numără rezultatele fructuoase, prin recunoștința pe deplin meritată de profesorii care si in anul școlar 2020-2021 au depus efort, au dovedit pasiune și determinare, pentru a asigura succesul candidaților la examenul maturității.

Astfel, la activitățile de sprijin ale proiectului Romanian Secondary Education, subproiectul ,,Solidari pentru reușită” derulat în cadrul Liceului Tehnologic Turceni, au participat 279 de elevi, dintre care 121 din anul terminal, iar promovabilitatea examenului de bacalaureat a fost de 80,99%, grație conștientizării de către aceștia a importanței muncii în echipă.

Se remarcă profesorii din Echipa de implementare: Trașcă Elisabeta, Pițulescu Anca-Angela, Teodorescu Delia-Mădălina, Predescu Loredana-Constanța, Olteanu Gigi-Mirel, Făiniși Magdalena, Motoi Daniel, Cornescu Florentina Mariana, Trașcă Liviu, Munteanu Gheorghe, Vărzaru Elena, Talpă Claudia Irina, Gîlceavă Laurențiu, datorită cărora rezultatele se imbunătățesc odată cu finalizarea fiecărui an școlar. De asemenea, Echipa de management a proiectului - Avram Mariana, Păsărin Cornel, Ruiu Aurelia-Simona, Șandru Oana, Trașcă Elisabeta și Teodorescu Delia-Mădălina se mândrește cu rezultatele obținute.

Cu siguranță se va da dovedi aceeași implicare, perseverență și hotărâre în noul an școlar, continuând efortul de îmbunătățire a calității actului didactic, într-o perioadă a învățământului complet inedită!

Echipa de proiect ROSE

Galerie foto


Vizualizări: 1,643

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: