Doliu în familia unui primar gorjean

O învățătoare de 39 de ani din Gorj s-a stins din viață. Angela Drăgoescu suferea de o boală cruntă descoperită în luna mai a acestui an.

Rapiditatea cu care a acționat cumplita boală nu a lăsat-o pe Angela să se bucure de viață, iar la nici 40 de ani și-a lăsat în urmă două copile, întreaga familie, dar și micuții pe care îi învăța zi de zi. Era cadru didactic la Liceul Tehnologic Roșia Jiu.

Angela a fost la catedră până acum două săptămâni, iar mai apoi și-a luat concediu medical. Vestea a venit ca un șoc pentru colegii săi.

”Ultima dată a fost acum 2 săptămâni, după care a intrat în concediu medical. A avut ceva probleme de sănătate. Îmi este greu să vorbesc despre ea la trecut, este prezentă cu noi toți. Era un om deosebit, un adevărat cadru didactic și un exemplu pentru noi toți. A dat din educația ei multor generații. Avea 39 de ani. Era optimistă vis a vis de starea ei de sănătate. Este mama a două fete. Nu era bolnavă de mult, ci din luna mai. Chiar a fost un om iubit de toată lumea”, a spus directorul Liceului Tehnologic Roșia Jiu, Liliala Bugă.

Angela Drăgoescu era soția primarului din Fărcășești.

Vizualizări: 7,466

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: