O echipă din Liga 1 va relua de luni antrenamentele

Cu toate că este stare de urgenţă  şi FRF a suspendat Liga 1 şi toate celelalte competiţii, o echipă din Liga 1 anunţă că de luni va relua antrenamentele. Jucătorii de la FCSB au fost anunțați cum se vor antrena: jumătate dimineață, jumătate după-amiază.

 FANATIK a anunţat  că elevii lui Bogdan Vintilă au fost informați că de luni, 23 martie, trebuie să se prezinte la baza de la Berceni, făcându-se deja două grupuri care se vor pregăti fizic.  La trei zile după intrarea în vigoare a stării de urgență provocată de pandemia de coronavirus, Gigi Becali a găsit soluția ca jucătorii de la FCSB să revină la antrenamente. FANATIK a aflat că lotul roș-albaștrilor a fost împărțit în două grupuri, care, începând de luni, 23 martie, se vor prezenta la baza de la Berceni pentru antrenamente preponderent fizice. Primul grup va veni în cursul dimineții, al doilea va veni după-amiaza.

Prin urmare, perioada de pauză a jucătorilor lui Bogdan Vintilă a durat doar o săptămână. Asta pentru că FCSB a fost singura formație care a continuat antrenamentele chiar și după ce FRF a suspendat, pe 12 martie, toate întrecerile fotbalistice din România.

Gigi Becali a decis ca Florin Tănase și colegii săi să continue antrenamentele zilnice în baza de la Berceni toată săptămâna trecută. Duminică, 15 martie, a fost prima zi liberă, când Becali a fost înduplecat să renunțe la hotărâre mai ales că a doua zi intra în vigoare starea de urgență decretată de Guvernul României.

Roș-albaștrii nu s-au mai antrenat luni, 16 martie, au stat toți acasă, dar după deciziile UEFA și scenariile propuse de FRF și LPF pentru terminarea sezonului, Gigi Becali s-a răzgândit din nou. Îi cheamă la Berceni, zilnic, cu duminica pauză, asta deși toți jucătorii din Liga 1 nu se vor antrena până cel mai devreme pe 16 aprilie.

Vizualizări: 1,279

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: