O femeie a intrat în panică și și-a dat foc

O femeie din comuna gorjeană Cătunele și-a dat foc marți, fiind transportată cu leziuni grave la spitalul din Motru. Aceasta avea arsuri de gradul II și III pe gât, față și torace, a precizat Alin Efrim, directorul spitalului din Motru. “Pacienta a fost intubată și stabilizată, fiind transferată apoi la Spitalul de Arși din București”, a precizat Efrim.

Femeia de 38 de ani era conștientă atunci când a ajuns la spital. Potrivit unor surse, aceasta a intrat în panică după ce ar fi primit o citație pentru fiul său care a vândut un telefon găsit, telefon care figura însă ca fiind furat.

Fiul e minor, are 13 ani, iar femeia a intrat în panică, și-a turnat gaz în cap și și-a dat foc, susțin surse locale.

Poliția a fost sesizată că femeia a încercat să se sinucidă prin autoincendiere. "În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că femeia şi-a dat foc, în scop de suicid, în urma unor neînţelegeri famiale. Aceasta a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă", anunță IPJ Gorj.

Femeia are trei copii și a avut un moment de depresie, a transmis primarul Țuilă. Acesta a spus că locuința copiilor este lângă primărie și că salariații instituției se vor ocupa să le fie bine.

Vizualizări: 7,286

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: