O femeie și doi copii, asfixiați

Doi copii de 10 ani şi 15 ani şi o femeie au murit în noaptea de duminică spre luni, cel mai probabil intoxicaţi cu fumul de la un generator, într-o locuinţă din Craiova. Alte trei persoane găsite în aceeaşi cameră au fost transportate la spital.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj, şase persoane au fost găsite inconştiente într-o încăpere situată pe strada Drumul Apelor din municipiul Craiova, fiind cel mai probabil intoxicate cu fumul de la un generator.

La faţa locului s-au deplasat două autospeciale de transport victime multiple, un echipaj de descarcere şi o ambulanţă a Serviciului Judeţean.

Persoanele intoxicate au fost găsite de un vecin care a anunţat autorităţile. Astfel, echipele de intervenţie au transportat la Spitalul Judeţean Craiova o femeie de aproximativ 54 de ani, un bărbat de peste 50 de ani şi o fată de 15 ani. Pentru că doi copii şi o femeie erau în stop cardiorespirator, cadrele medicale au început manevrele de resuscitare. În ciuda eforturilor depuse, cei trei nu au putut fi salvaţi. Victimele aveau 10 ani, 15 ani şi 25 de ani.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs evenimentul.

Vizualizări: 2,263

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: