O fotbalistă cu peste 100 de meciuri în prima ligă a decedat la doar 27 de ani

Maddy Cusack, vicecăpitanul echipei feminine a lui Sheffield United, care tocmai își prelungise contractul în iulie, a încetat din viață la doar 27 de ani. Clubul nu a dezvăluit cauza decesului.

Una dintre cele mai importante fotbaliste de la Sheffield United s-a stins din viață subit, la doar 27 de ani. Maddy Cusack era și directorul de marketing al clubului., a informat gsp.ro

După ce jucase la Aston Villa, Birmingham City și Leicester, jucătoarea a ajuns la Sheffield United și avea peste 100 de meciuri, cum nu mai reușise nimeni în istoria clubului.

În iulie, mijlocașul cu numărul 8 și-a prelungit contractul la roș-albi, fiind unul dintre vicecăpitanii echipei. 

În urmă cu șapte săptămâni, ea postase pe Instagram o fotografie de la semnarea noului contract. Și mesajul: „Cred că toți știu cât de mult iubesc acest club. Este casa mea. 6 ani și numărătoare continuă... Sunt foarte fericită că am încheiat alt acord cu Sheffield United. Nerăbdătoare să încep noul sezon”.

Joi seară Sheffield a anunțat că Maddy a murit. „Suntem devastați. E o veste sfâșietoare pentru toți în Bramall Lane. Jucase cel mai mult în formația noastră, era extrem de populară. Ne va lipsi enorm", a spus Stephen Bettis, directorul executiv al grupării.

Clubul nu a dezvăluit cauza decesului. S-a cerut doar liniște: „Clubul și familia lui Maddy nu vor mai face alte comentarii în aceste clipe triste".

Leah Williamson, căpitanul naționalei feminine a Angliei, a dat și ea un mesaj: „Toată dragostea mea familiei lui Maddy într-un Pe 27 august, Maddy Cusack a jucat pentru Sheffield la 1-1 cu Charlton. Atunci a fost ultima oară când a purtat tricoul alb-roșu.

Vizualizări: 978

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: