Doliu la campioana României: a murit un fost fotbalist!

Cătălin Agafiţei, fost fotbalist la Farul Constanţa, a decedat joi, după ce a pierdut lupta cu o boală incurabilă. Acesta ar fi împlint 47 de ani la data de 25 decembrie, de Crăciun.

Cătălin Agafiţei a jucat ca mijlocaş și apoi ca atacant și la echipe ca Midia Năvodari, Callatis Mangalia, Portul Constanţa, Oil Terminal sau CSO Ovidiu. Ulterior a antrenat echipe ca CFR Constanţa sau Victoria Mihai Viteazu.

„Farul Constanta și Academia Hagi sunt alături, în aceste momente dificile, de familia fostului fotbalist și fost junior Farului, Cătălin Agafiței. Fost profesor titular al Școlii nr.24 și director al Școlii nr.3 din Constanța, Cătălin Agafiței s-a implicat activ inclusiv în educația școlară a zeci de copii din cadrul Academiei Gheorghe Hagi! Condoleanțe familiei! Dumnezeu să te odihnească în pace, Aga!”, se arată pagina de Facebook a Farului Constanța.

Era și un apreciat profesor de sport, iar colegii au transmis un mesaj de condoleanțe, potrivit cugetliber.ro: „Cu mare durere, colectivul Școlii nr.24 Ion Jalea din Constanța, anunță trecerea în neființă a colegului nostrum, Cătălin Agafiței, plecat mult prea devreme dintre noi. Va rămâne veșnic în inimile noastre, ne vom aminti mereu de el, de zâmbetul lui, de pasiunea cu care își face meseria de dascăl, de căldura cu care își înconjura colegii și elevii. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanțe familiei îndurerate!”.

„Stimați colegi, de astăzi fotbalul Constanțean este in doliu,niciun cuvânt nu este suficient pentru a exprima regretul la aflarea veștii că unul dintre colegii noștri nu mai este printre noi.Cătălin Agafiței a fost un om bun, un coleg și un profesionist, un adevărat exemplu de corectitudine și demnitate.Cu nemărginită tristețe va fi prezent în gândurile noastre. Dumnezeu să-l odihnească prieten drag”, a scris unul dintre prietenii lui Agafiței într-o postare pe Facebook.

Vizualizări: 1,700

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: