O licitaţie a Consiliului Judeţean a fost anulată

Licitaţia Consiliului Județean Gorj prin care urma să fie desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a unui drum județean a fost anulată. Este vorba de licitaţia pentru refacerea drumului județean 673, ce traversează localitățile Slivileşti, Șiacu, Bolboşi, Igirosu, Borăscu, Calapăru, Turceni, Broşteni, până la intersecția cu DN66 (E79).
Mulți agenți economici s-au arătat interesați să obțină lucrarea în valoare de 73 milioane lei. Numai că participanții la această procedură au solicitat o mulțime de clarificări la Consiliul Județean chiar până în ultima zi, fiind o serie de neclarități sau omisiuni în proiectului tehnic. "Autoritatea contractantă a decis revizuirea proiectului tehnic de către proiectant, reinițierea procedurii de achiziție publică și transmiterea documentației spre avizare de către Autoritatea Națională a Achizițiilor Publice în vederea publicării în SEAP", a declarat Oana Paloș, purtătorul de cuvânt al Consiliului Județean Gorj.
Practic nu s-a ajuns la depunerea ofertelor de către agenții economici interesați să execute lucrările de reabilitare a drumului județean respectiv. Reprezentanții Consiliului Județean au spus că în cel mai scurt timp vor relua procedura de licitație.
Investiția presupune inclusiv realizarea a 20 de stații de transport în comun, podețe, șanțuri, accese la proprietăți, montarea de noi indicatoare rutiere, dar și o pistă de biciclete pe o distanță de 6 km din fața termocentralei Turceni până în orașul Turceni. Lucrarea este finanțată din fonduri guvernamentale obținute prin Ministerul Dezvoltării.

Vizualizări: 461

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: