O mamă s-a filmat în timp ce își bătea și teroriza fetița

Femeia din Bucureşti care s-a filmat, în mod repetat, în timp ce îşi bate şi îşi agresează psihic fiica în vârstă de trei ani a fost arestată preventiv de magistraţii Judecătoriei Sectorului 1.

Judecătorii au admis, marţi, propunerea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 privind arestarea preventivă a femeii care s-a filmat în timp ce îşi agresează fizic şi psihic fiica în vârstă de trei ani. Procurorii au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de femeie, pentru rele tratamente aplicate minorului şi violenţă în familie, ea fiind iniţial reţinută pentru 24 de ore.

"În cursul lunii auugust a anului 2020, inculpata, în timp ce se afla într-un imobil din Sectorul 1 al municipiului Bucureşti, în mod repetat şi-a agresat fizic şi psihic fiica minoră, în vârstă de aproximativ 3 ani, respectiv a lovit-o cu palmele la nivelul feţei şi corpului, a tras-o puternic de păr, a lovit-o cu o curea din imitaţie de piele la nivelul corpului, a ţipat în mod agresiv la ea, umilind-o, intimidând-o prin întreg comportamentul violent şi filmând-o în timpul exercitării violenţelor, acte prin care i-a pus în primejdie gravă dezvoltarea fizică, intelectuală şi morală", se arată în ordonanţa procurorilor.


În filmările care au ajuns pe internet, femeia îşi filmează fetiţa în timp ce micuţa stă pe un pat şi cântă. Mama o apucă de păr şi o întreabă: "Ce faci? De ce nu eşti cuminte? De ce mi-ai rupt ochelarii?". Copilul răspunde, printre lacrimi: "Nu mai rup!”, însă mama nu încetează şi continuă să o agreseze spunând: "Dde ce nu eşti cuminte? Vorbeşte, că ţi-o iei!”.

Într-o filmare, mama îşi numeşte fiica "periculoasa care mi-a dat teroare şi ieri şi azi” şi se filmează în timp ce îşi trezeşte fetiţa din somn trăgând-o violent de păr şi lovind-o cu putere peste faţă.

Mama s-a filmat de asemenea în timp ce îşi loveşte copilul cu o curea şi cu palmele, dar şi în timp ce o agresează pe micuţă minute în şir înainte de a o pune pe aceasta să doarmă. "Te doare? Închide ochii!”, îi spune mama copilei pe care o trimite la somn.Pe internet a fost lansată şi o petiţie pentru salvarea fetiţei agresată în mod constant de mama ei, petiţia fiind semnată de aproape două sute de persoane.

Luni, poliţiştii au anunţat că s-au sesizat în urma apariţiei în spaţiul public a unor imagini, în care apare o minoră, agresată fizic şi psihic de mama ei, persoanele implicate fiind identificate. Totodată, în cauza a fost sesizata Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC).

Vizualizări: 1,649

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: