O mamă și-a aruncat fetița de 3 ani în adăpostul ursului, la o grădină zoologică

Moment șocant filmat, zilele trecute, la o grădină zoologică din Tașkent, capitala Uzbekistanului, unde o tânără a fost surprinsă în timp ce își aruncă fiica de 3 ani în adăpostul unui urs masiv. 

Camerele de supraveghere o arată pe femeie ridicând-o pe micuță în aer, punându-o pe gardul care delimitează spațiul vizitatorilor de cel al animalului, iar apoi aruncând-o, de la 5 metri înălțime, în zona unde se afla ursul.

Din fericire, copila nu a fost atacată de animal. Vizibil uluit de invazia bruscă, ursul s-a grăbit să verifice ce se întâmplă. S-a apropiat de fetiță, a adulmecat-o, apoi a plecat. Personalul grădinii zoologice a intervenit prompt și a scos animalul din adăpost, luând-o pe micuța prăbușită pe caldarâm. Deși fata nu a fost rănită de urs, ea a suferit leziuni în urma căderii de la înălțime.

Procurorii din Uzbekistan au deschis o anchetă penală în acest caz, mama copilei fiind suspectată de tentativă de omor. Se pare că femeia în vârstă de 30 de ani suferea de depresie și ar fi primit consiliere psihologică. Potrivit presei locale, soțul tinerei este plecat la muncă în Rusia. 

Vizualizări: 3,413

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Externe:

Citește și: