Și-a ucis patru rude, apoi s-a sinucis

Un bărbat de 48 de ani din Italia și-a împușcat mortal patru membri ai familiei miercuri, 26 ianuarie, în urma unui conflict cu fratele său.

Tragedia s-a produs la Licata, în provincia Agrigento (Sicilia). Din primele informații, Angelo Tardino și-a împușcat fratele în ușa casei acestuia din via Riesi, cartierul Safarello, în timpul unei discuții violente. Apoi, i-a împușcat și pe soția și copiii săi.

Fratele agresorului, Diego Tardino, avea 44 de ani, soția sa, Alexandra Angela Ballacchino, 39 de ani, iar fiii lor, 11 și 15 ani.

După crimă, bărbatul a fugit, însă a fost interceptat telefonic de carabinieri. În timp ce încercau să îl convingă să se predea, Angelo Tardino s-a împușcat.

Bărbatul nu a murit pe loc. A fost intubat și transferat cu elicopterul la spitalul Sant’Elia din Caltanissetta, însă medicii nu i-au mai putut salva viața.

Potrivit declarațiilor vecinilor, cei doi frați se certau des din cauza unor terenuri pe care le aveau în comun, relatează rotalianul.com, care citează Fanpage.

Vizualizări: 7,195

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Externe:

Citește și: