Un soldat ucrainean şi-a împuşcat cinci colegi

Un soldat al Gărzii Naţionale ucrainene a împuşcat agenţii de securitate într-o fabrică de armament din centrul Ucrainei din motive necunoscute, ucigând cinci persoane şi rănind alte cinci, a anunţat joi poliţia.

Incidentul a avut loc joi în dimineaţa devreme la Dnipro, la fabrica de rachete Pivdenmaş. Poliţia îl caută pe soldatul care a deschis focul şi a fugit. Un recrut în vârstă de 20 de ani a luat o armă-mitralieră şi şi-a împuşcat colegii în fabrica Construcţie de Maşini Iujmalş. Incidentul a avut loc în jurul orei 4:00.

Conform informaţiilor disponibile, un soldat din serviciului de gardă a luat o puşcă de asalt AK-47 şi cartuşe, apoi a deschis focul. În camera de arme erau aproximativ 22 de soldaţi. Doi dintre ei au reuşit să iasă în fugă în stradă şi să cheme poliţia şi o ambulanţă. Ulterior, atacatorul a părăsit locul faptei. Potrivit poliţiei, cinci persoane au murit şi cinci au fost rănite. A fost declanşat planul „Sirena”. Soldatul nu a fost încă prins.

Potrivit ultimelor informaţii, el a fost văzut pe strada Makarov. Atacatorul este îmbrăcat în haine de camuflaj şi poate ascunde o mitralieră sub uniformă. Zona este izolată de poliţie şi patrulată. Echipa specială „TOR” îl caută. Cauzele incidentului nu au anunţate.

Vizualizări: 1,208

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Externe:

Citește și: