O mie de lei pentru o cafea cu Cătălin Măruţă

Cunoscutul realizator tv Cătălin Măruţă, de loc din Târgu Jiu, a găsit o metodă inedită de a face bani. Nu pentru el, ci pentru cauze sociale. Măruţă a fost provocat săptămâna trecută de colega lui de la Pro TV, Ramona Păuleanu, să strângă bani, iar acesta a făcut rost de o mie de lei, doar pentru că a mers să bea o cafea într-un cabinet stomatologic.

„Ei bine, draga mea colegă Ramona, ce crezi? Am început să ies la cafele cu oamenii, pentru că ai zis că trebuie să strângem bani pentru cazurile de care ai tu nevoie. Aşa că, de data asta, am ajuns la un cabinet stomatologic, oamenii au vrut să bem o cafea împreună, iar pentru chestia asta îmi dau şi bani, iar banii ăştia ţi-i dau ţie, ca, la rândul tău, să ajuţi cele două cazuri”, a spus Măruţă.

„Ne implicăm în multe proiecte sociale, în multe proiecte interesante, recent, ne-am aliat şi la proiectul lui Dragoş Bucurenci, «Via Transilvanica», şi încercăm cu mica noastră contribuţie să sprijinim şi să dăm mai departe, către pacienţii noştri aceste mesaje, să sprijine cauzele nobile, de suflet. Aici sunt 1.000 de lei, pe care vi-i donăm (..)”, a afirmat Florin Lăzărescu, preşedintele Societăţii Europene de Cosmetică Dentară. (A.A.)

Vizualizări: 2,510

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: