Teo către Sanfira: Eram doi proşti

Cântăreţul gorjean de muzică populară Valentin Sanfira a povestit la Kanal D despre prima sa experienţă ca naş de botez. Sanfira i-a spus lui Teo Trandafir că ar fi trebuit să îi ceară ajutorul, că nu ştia ce are de făcut. „Ce să faci cu ajutorul meu, eram doi proşti”, i-a replicat Teo.

Valentin Sanfira a fost naş la botezul nepoatei sale de frate, Anastasia. „Aveam aşa emoţii mari, eram şi foarte obosit. Nu am făcut niciodată lucrul ăsta. Toată lumea m-a întrebat cine a fost naşa. Nu a fost nicio naşă, am botezat singur”, a povestit Sanfira. Acesta a spus că i s-a mai propus să fie naş, dar a refuzat. „Mi se pare că trebuie să ai o relaţie specială cu acel copil şi nu am timp. Nu vreau să fiu naş numai ca să fiu la număr, dacă nu am timp să fiu alături de acel copil, mai bine refuz”, a explicat artistul în emisiune.

Ritualurile legate de botez îi erau străine cântăreţului. Cel mai surprins a fost când l-a întrebat preotul dacă se leapădă de Satana. „M-a întrebat direct: te-ai lepădat de Satana? Nu ştiam cum să reacţionez, nu ştiam dacă e o glumă”, a spus Sanfira.

Tânărul a mai povestit că, atunci când a trebuit să cumpere cele necesare, nu înţelegea bine ce înseamnă să ia trusou pentru copil, ce fel de lumânări să ia. „M-am dus la magazin şi am spus că am nevoie de un trusou. Mi-a spus vânzătoarea acolo că trebuie rochiţă, pantofiori, panglică şi tot felul de alte lucruri de care nu aveam habar. După ce am luat lucruşoarele, am fost foarte ofensat că atunci când s-a plecat la biserică nu era îmbrăcată în rochicioara de la mine. Mi s-a explicat că acasă o îmbracă moşii, naşul după botez. Nu ştiam nimic din toate astea”, a spus artistul.

Acesta a botezat singur, deşi are o iubită despre care nu a vrut să dea detalii. „Toate relaţiile pe care le-am avut până acum erau postate, să ştie lumea. Acum nu mai fac aşa”, a spus Sanfira.

Vizualizări: 3,933

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: