Cântă în spectacole, la numai 12 ani

Are numai 12 ani şi apare pe afiş alături de mari artişti, cu care va cânta de ziua recoltei la Răchisoasa. Este vorba de Fabian Tîlvescu, un tânăr artist din Drăguţeşti, judeţul Gorj, care a câştigat numeroase premii la concursurile pentru copii. Acesta va urca pe scenă alături de Valentin Sanfira şi Constantin Enceanu.

Fabian cântă de la 5 ani, când părinţii săi i-au remarcat talentul şi l-au înscris la Palatul Copiilor şi la Şcoala Populară de Artă din Târgu Jiu.  Îl consideră idol pe profesorul său de canto popular, Ion Drăgan, căruia îi mulţumeşte pentru îndrumarea pas cu pas pe drumul încântător al muzicii. 

Printre premiile obţinute de Fabian Tîlvescu, în ultima vreme, amintim: Trofeul „Florile Galdei” Alba Iulia, Trofeul pentru interpretare şi Trofeul pentru secţiunea „Idolul meu” la Festivalul „Glasuri Cristaline” de la Craiova, Premiul Special la festivalul internaţional de folclor „Filofteia Lăcătuşu” din partea familiei artistei de la Horezu, menţiune la festivalul naţional „Meleaguri Brâncuşiene” de la Polovragi, Premiul Special „Nina Predescu” la Festivalul „Maria Lătăreţu” de la Târgu Jiu şi Trofeul „We are the world” 2018 de la Braşov. (A.A.)

Vizualizări: 1,843

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: