O nouă carte publicată de profesorul Gheorghe Nichifor

O nouă carte a fost publicată de către profesorul de istorie Gheorghe Nichifor. Este a 27-a carte pe care profesorul o oferă publicului. Subt titlul de ”Ard” Satele Gorjului, cartea ne oferă câteva momente importante din istoria noastră, fiind vorba despre Reformele Țărănești.

Așa cu ne-a obișnuit tot timpul, Gheorghe Nichifor ne surprinde cu o nouă carte. Multe dintre volumele sale fac referire la istoria noastră. Profesorul spune că, în timpul acestei perioade în care am fost înconjurați de pandemie, gândurile sale au mers și către o altă temă istorică.

”Pe perioada pandemiei gândurile mele s-au îndreptat și către teme care pot părea mai altfel, dar extrem de interesante, care nu mai prea fac parte din manualele de istorie. Fac referire la Răscoalele Țărănești. De aceea am și scris ”Ard” Satele Gorjului. Pentru că chiar au existat astfel de momente în istoria noastră, plecând chiar de la Mihai Viteazul și până la Răscoalele de la Piscuri și Văgiulești din anii comunismului. Primul capitol, se referă la evoluția satului din Gorj din cele mai vechi timpuri și până în zilele noastre”, a spus Gheorghe Nichifor.


Această carte ca și celelalte volume de excepție sunt găsite în librăria din centrul orașului. De asemenea, îndrăgitul profesor de istorie are în lucru o nouă carte ce va fi lansată în perioada următoare.

Vizualizări: 1,250

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: