Un băiat din Gorj și-a donat televizorul pentru o familie necăjită

Gest frumos făcut de un copil din Gorj. Și-a donat televizorul pentru Valentin, adolescentul din Alimpești pentru care s-au mobilizat zeci de voluntari ca să-i reabiliteze căsuța în care băiatul locuiește cu frații săi mai mari și cu tatăl său. După zile bune de muncă, a avut parte de o surpriză: camera sa a fost modernizată și urmează restul casei.

Povestea lui Valentin, băiatul de 13 ani pasionat de lectură, care a răsfoit zeci de cărți din cele peste 200 pe care le are familia sa într-o bibliotecă improvizată, a emoționat multe suflete. Pe lângă voluntarii care s-au strâns pe rețelele de socializare și și-au dat întâlnire chiar în curtea băiatului, în comuna gorjeană Alimpești, foarte mulți oameni au vrut să doneze pentru Valentin și fiecare a dăruit ce a putut.

De departe, unul dintre cele mai emoționante momente a fost când un băiat a sunat și a anunțat că vrea să-și doneze televizorul pentru Valentin. Și așa s-a întâmplat. Televizorul a ajuns deja în camera nouă în care doarme acum băiatul de 13 ani.

Camera sa a fost deja modernizată, dar voluntarii nu vor să se oprească aici și vor să reabiliteze întreaga căsuță din poiană și fac apel, în continuare, la oamenii cu suflet mare să le vină în ajutor.

„O altă zi se încheie tare minunat pentru Valentin. Si dorința unui copil de a-și dona televizorul mi-a schimbat ziua! Daniel Nanu, ești minunat! Am primit salteaua pentru patul lui Valentin! Giorgiana Vîlsan, mulțumim din suflet pentru gestul făcut! Împreună reușim sa aducem câteva clipe de fericire. Prima seară a lui Valentin în camera cea nouă. Până acum s-a bucurat de o minivacanță. Felicitări, Ionela Birsascu. Sa o stăpânești sănătos și fericit copil minunat! Renovarea continuă! Încă mai are nevoie de ajutorul vostru! Vrem să dăm cu polifix în camera numărul doi. Chiar avem nevoie de un voluntar priceput! Vă multumim pentru toate clipele minunate”, a fost mesajul lui Cătălin, unul dintre voluntarii activi care au ajutat la împlinirea visului lui Valentin.

Vizualizări: 3,930

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: