Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

O nouă destinaţie pentru hala acoperită din Piaţa Centrală. Ce au în plan autorităţile!

Piaţa agroalimentară din Târgu Jiu va avea altă destinaţie. Primăria a investit peste două milioane de lei într-o hală închisă, construită special pentru producătorii agricoli şi comercianţii care s-au plâns că, în sezonul rece, îngheaţă de frig, iar marfa se strică din cauza gerului. De teamă că-şi vor pierde clienţii, pieţarii au refuzat să folosească hala de aproape trei ani, însă problema pare să-şi găsească rezolvare în curând.

Piaţa modernă, încălzită şi dotată cu mese, grupuri sanitare şi spaţii de depozitare zace fără să aibă vreo folosinţă. Asta deşi municipalitatea a cheltuit peste două milioane de lei din bugetul local ca să le ofere condiţii bune pieţarilor pentru a-şi comercializa mărfurile. Degeaba însă, căci după ce a fost finalizată hala, niciun pieţar n-a vrut să schimbe vadul. Acum, la trei ani de la finalizarea investiţiei, autorităţile se gândesc să o scoată la licitaţie. „Încă de astă-iarnă am luat semnături de la comercianţii din Piaţa Mare cum că nu vor să intre în hala acoperită. Noi am făcut tot posibilul să-i convingem să intre, însă au preferat să suporte frigul. Ca să închidem actuala hală, nu se poate. Hala închisă a fost realizată la cererea lor. Noi avem semnăturile şi am dat-o deja către Direcţia de Patrimoniu care îi va găsi o utilitate”, a declarat Alexandru Zaharia, directorul Edilitara SA.

Cel mai probabil, hala va fi scoasă la licitaţie, singura condiţie fiind ca aici să se desfăşoare tot activităţi agroalimentare. „O să iniţiem un proiect de hotărâre prin care să-i dăm o nouă destinaţie, să vedem cine este interesat şi să-i calculăm valoarea. Domnul primar vrea tot ceva legat de producţie, trebuie să găsim să-i dăm o destinaţie ca să încasăm sumele necesare funcţionării ei. În următoarea şedinţă de Consiliu Local probabil că se va rezolva situaţia”, a declarat Marian Rotaru, directorul Direcţiei de Patrimoniu din cadrul Primăriei Târgu Jiu. 

Vizualizări: 2,333

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: