O nouă stagiune la teatru. Şapte tipuri de abonamente

Stagiunea 2018-2019 va debuta la Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu” din Târgu Jiu în data de 22 septembrie. O mulţime de premiere sau spectacole pentru copii vor avea loc în următorul an. Iubitorii teatrului pot opta pentru unul dintre cele şapte tipuri de abonamente disponibile pentru această stagiune.

Stagiunea va începe cu premiera spectacolului „Despre un idol şi un Ion Anapoda”, o adaptare după George Mihail Zamfirescu, în regia lui Radu Botar. „Avem foarte clar delimitate premierele, reluările şi spectacolele pentru copii, rămânând ca surprize evenimentele pe care le vom organiza separat şi încă două spectacole pentru copii a căror premiere vor avea loc în lunile martie-aprilie”, a spus Cosmin Brehuţă, managerul teatrului.

Vor fi puse la bătaie şapte tipuri de abonamente. Fiecare va purta numele unei personalităţi. „Conducerea instituţiei noastre a gândit o formulă pentru abonamente în aşa fel încât să dăm posibilitatea membrilor comunităţii noastre, din toate categoriile sociale, să vină spre teatru”, a declarat Iani Gârbaciu, purtătorul de cuvânt al teatrului târgujian.

Preţul unui abonament destinat celor mici, care poate fi pentru 2 sau pentru 3 persoane, cu patru spectacole, este de 70, respectiv 100 de lei. Un abonament avantajos este cel pentru pensionari, care include trei spectacole, preţul fiind de 25 lei. Abonamentul „Titu Rădoi” este destinat elevilor de gimnaziu şi cuprinde trei spectacole, la preţul de 25 lei. Abonamentul destinat adulţilor costă 70 de lei şi cuprinde cinci spectacole la alegere din oferta disponibilă. Abonamentul „Constantin Stanciovici Brănişteanu” se adresează elevilor de liceu, costă 50 de lei şi cuprinde patru spectacole plus un spectacol bonus. Cel mai scump abonament ajunge la 150 de lei, este pentru toate cele 7 premiere ale teatrului şi poartă numele actriţei Aristizza Romanescu.

Pentru toate abonamentele se fac rezervări cu cel puţin 48 de ore înaintea fiecărei reprezentaţii. Preţurile biletelor au rămas neschimbate. Elevii claselor I-VIII şi preşcolarii plătesc 10 lei, elevii claselor IX-XII şi studenţii - 15 lei, pensionarii şi şomerii - 15 lei, adulţii - 20 lei. Un bilet la premierele teatrului costă 30 de lei. Persoanele cu dizabilităţi beneficiază de intrare gratuită.

Vizualizări: 2,003

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: