Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

O nouă zi, un nou deces Covid în Gorj

Un nou deces Covid s-a înregistrat în Gorj. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 73 de ani, care prezenta și alte afecțiuni medicale: diabet zaharat tip II, sechele AVC (accident vascular cerebral) și hipertensiune arterială.

De la ultima informare transmisă de Direcția de Sănătate Publică Gorj, au fost înregistrate alte 11 noi cazuri de îmbolnăvire. Testele pozitive sunt ale unor pacienți internați în spitalele din Gorj.

Până în prezent, 1.452 de gorjeni au fost confirmați cu COVID-19, fiind înregistrate 63 de decese. Peste 1.200 de persoane sunt vindecate, externate și la domiciliu.

De la începutul pandemiei, la nivelul județului Gorj, s-au prelevat 9117 teste, din care 51 sunt în așteptare.

Autorităţile au anunţat, luni, că în România s-au înregistrat 825 de cazuri noi de COVID-19 şi 37 de decese. Unul dintre decese a fost la un pacient din categoria de vârstă 10 - 19 ani.
Toți pacienții au prezentat comorbidități.

Vizualizări: 2,261

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: