O numire și două demiteri la CE Oltenia - surse

Virgil Popescu, minstrul energiei, a anunțat vineri că stă în zonă până marți și pare că ”rezolvă” toate problemele până atunci. Se discută acum despre numirea unui nou membru în directorat, dar și demiterea a altor doi. Mai mult, ultimul venit pare că are șanse să devină președintele Directoratului CE Oltenia. 

A fost numit un nou membru în Directoratul CE Oltenia, o persoană apropiată ministrului energiei Virgil Popescu, spun surse din companie. Este vorba despre Iulius Plăveți, un craiovean care a ocupat funcții diverse.

A fost apoi președinte al Autorității Naționale de Reglementare în Domeniul Energiei, dar și director general la Tarom.

  

Între timp, ziarul Libertatea citează surse guvernamentale și anunță pe surse că astăzi, ministrul Virgil Popescu va anunța demiterea a doi membri din Directoratul CE Oltenia: Marius Negru și Daniel Burlan.

Marius Negru este susținut de PSD, fiind și finul liderului PSD Cosmin Popescu, iar Daniel Burlan a fost asimilat recent, public, de PNL, făcând parte din conducerea filialei Gorj a partidului.

Mandatele lor ar expira pe 12, respectiv 13 februarie. 


Virgil Popescu va invoca, se pare, primele rezultate ale raportului de control, într-un context în care liderii locali ai PSD solicită demisia de la Ministerul Energiei. Demersul este susținut de liderii partidului de la nivel central care au preluat postările acestora pe pagina oficială a partidului. Astfel, problema de la CE Oltenia ajunge să fie una politică, pusă pe masa coaliției PNL-PSD.  

Galerie foto


Vizualizări: 4,303

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: