O primărie din Gorj caută cadastrist. Primar: Am împărțit anunțuri pe la facultăți

Situație disperată la o primărie din județul Gorj. Autoritățile locale din comuna Crușeț caută să angajeze un cadastrist la Serviciul Agricol, pentru că volumul de muncă de aici este mare, dar și problemele legate de fondul funciar trebuie rezolvate de un specialist în domeniu. Primarul a decis să caute un cadastrist și în rândul studenților din anii terminali și a împărțit anunțuri în facultățile de profil.

Postul de cadastrist a mai fost scos o dată la concurs, anul trecut, însă nu s-a prezentat nimeni. ”Din cauza volumului mare de lucru de la Serviciul Agricol, dar și din cauza problemelor multiple legate de fondul funciar, avem nevoie urgentă de un cadastrist. Avem multe terenuri și păduri de retrocedat, iar la acestea se adaugă litigiile, dar și titlurile de proprietate care trebuie date. Noi avem contract cu un cadastrist din Târgu-Cărbunești care în mod normal ar trebui să vină de fiecare dată când avem nevoie, dar vine o dată sau de două ori pe săptămână și este foarte mult de lucru. În luna septembrie am avut concurs organizat pentru acest post, dar nu a venit nimeni. Sperăm ca de această dată să avem mai mult noroc”, a declarat Teodor Godeanu, primarul din Crușeț.

Situația la Primăria Crușeț este atât de disperată încât s-a decis împărțirea de anunțuri în cadrul facultăților de profil, în speranța găsirii unui specialist în domeniu. ”Noi am făcut și fluturași cu anunțul concursului și vrem să mergem să le împărțim la facultățile de profil din Craiova, în speranța că o să găsim vreun student în an terminal dispus să vină să lucreze la primăria Crușeț. În prezent, noi la Registrul Agricol avem un inginer specialist și încă o funcționară care se ocupă mai mult de acte”, a mai spus primarul din Crușeț.

Vizualizări: 2,228

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: