Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Activitate redusă în pandemie, management de 10

Șefii instituțiilor de cultură aflate în subordinea Consiliului Județean au intrat în febra evaluărilor anuale. După analiza managementului de la „Doina Gorjului” și Muzeul Județean, a urmat evaluarea șefilor de la bibliotecă, Școala Populară de Arte și Centrul Județean de Cultură.

Olimpia Bratu, șefa Bibliotecii Județene „Christian Tell”, a primit nota maximă 10. Soțul acesteia, directorul Școlii Populare de Arte „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu, a fost notat cu 9,83. Tot cu nota 10 a fost evaluată activitatea pe anul trecut a managerului Ion Cepoi, de la Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj.

Rezultatul evaluărilor va fi aprobat de către consilierii județeni. Cultura a fost unul dintre domeniile grav lovite de pandemia de coronavirus. Sălile de spectacole au fost primele care s-au închis, iar concertele anulate.

Vizualizări: 1,304

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: