O primărie din Gorj, la un pas de a fi închisă

O primărie din județul Gorj a fost la un pas de a fi închisă în urma unei anchete epidemiologice. Un funcționar public de la Serviciul Achiziții și soția acestuia, cadru didactic, au fost diagnosticați cu COVID-19. Toți salariații primăriei Săulești în frunte cu primarul au fost plasați în izolare la domiciliu.

Prima diagnosticată cu COVID-19 a fost soția angajatului de la primărie. Din momentul în care a aflat, bărbatul nu a mai mers la serviciu și a decis să facă și el testul care de asemenea a fost pozitiv.

Imediat s-a luat decizia izolării la domiciliu a tuturor angajaților în frunte cu primarul din Săulești, Constantin Drăghici. ”Sunt în izolare și eu și o mare parte din angajați. Nu avem ce face. Am intrat în contact cu inginerul de la achiziții publice. Acum stăm prin curte, dar din fericire doar o săptămână, pentru că funcționarul nu a venise la muncă de o săptămână”, a spus primarul.

Primăria Săulești a fost pe punctul de a fi închisă de inspectorii Direcției de Sănătate Publică. Nu s-a întâmplat acest lucru pentru că 3 salariați și viceprimarul erau în concediu de odihnă și au fost chemați la serviciu. ”Dacă nu aveam personal în concediu, trebuia să închidem primăria o săptămână. Am chemat viceprimarul, un angajat de la registrul agricol, asistentul social și asistentul medical. Se descurcă pentru o săptămână, ca cetățenii să nu aibă de suferit. Se lucrează la cote de avarie”, a mai spus Constantin Drăghici.

Primăria Săulești are 14 angajați și 5 persoane care lucrează la serviciul public.

Vizualizări: 4,437

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: