Noi cazuri de Covid în școlile din Gorj. S-a trecut la scenariul roșu!

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Gorj a adoptat, vineri, Hotărârea nr.33 prin care s-a aprobat trecerea mai multor clase din trei unități de învățământ în scenariile roșu și galben, ca urmare a apariției unor cazuri de coronavirus.

Astfel, s-a aprobat suspendarea temporară a activităților didactice în modalitatea „față în față” la Liceul cu Program Sportiv, pentru clasa a XII-C, cursurile desfășurându-se on-line (scenariul roșu), pentru o perioadă de 14 zile.

Decizia a fost luată ca urmare a faptului că la nivelul școlii au apărut două cazuri de infectare cu virusul SARS-Cov 2 la elevi.

Tot vineri s-a decis suspendarea temporară a activităților didactice în modalitatea „față în față” la Școala Gimnazială „Alexandru Ștefulescu” din Târgu Jiu și trecerea în scenariul roșu a claselor a VII-a A, B, C, D, E și a VIII-a B. Aici, un dascăl a fost confirmat cu Covid-19.

De asemenea, s-a aprobat organizarea activităților didactice la Liceul Tehnic Mătăsari în scenariul galben pentru clasele a V-a A, B, a VI-a A, a VII-a B, a IX-a A, B,C, a X-a A și a XI-a, începând cu data de 19.10.2020, iar pentru celelalte clase procesul de învățământ se va desfășura în modalitatea „față în față”. Decizia fost luată ca urmare a faptului că, la nivelul localității, rata de infectare este de 0,81 la mia de locuitori.

Vizualizări: 6,185

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: