Târgu Jiu: Încă doi medici infectați cu coronavirus

Încă două cadre medicale din cadrul Spitalului Județean de Urgență din  Târgu Jiu s-au infectat cu noul coronavirus. Cei doi medici au fost confirmați, joi, cu acest virus, fiind vorba despre Horațiu Șcheau de la Secția ATI II și Maria Udriștoiu  de la Secția UPU-SMURD.

Alexandru Nițu, purtătorul de cuvânt al SJU Târgu Jiu, spune că numărul angajaților unității medicale care au ajuns să se infecteze cu acest virus a ajuns la 10. Medicul mai spune că doar două persoane se află internate în spital.

”În cursul zilei de ieri au mai fost depistate încă două cadre medicale ca fiind contaminate cu noul coronavirus. Numărul doctorilor infectați se ridică la 5, iar aproximativ 10 angajați ai spitalului sunt contaminați. În prezent, două persoane sunt internate, iar restul se află în izolare la domiciliu cu o stare de sănătate general stabilă”, a spus Alexandru Nițu, purtătorul de cuvânt al SJU Târgu Jiu. 

2.419 de gorjeni au fost depistați cu noul coronavirus în acest an, din care 2118 persoane sunt vindecați, iar 113 persoane au decedat.

Vizualizări: 4,020

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: