O primărie din Gorj nu-și mai poate plăti facturile la utilități

Facturile tot mai mari pun probleme nu doar consumatorilor casnici, dar și instituțiilor publice sau firmelor private. În această situație este Primăria Stoina care înregistrează în acest moment datorii de peste 100.000 de lei la facturi. 

Plăți restante sunt la facturile de energie, gaze, gunoi și chiar pentru organizarea zilei vârstnicilor care s-a făcut ”pe datorie”, în comuna Stoina.

”Avem restanțe la facturile de la curent electric, gaze, gunoi, și plus cheltuielile pentru Ziua Vârstnicilor care nu le-am achitat. La facturi avem peste 100.000 de lei. Este o situația foarte grea și sperăm să o depășim. Să nu mai spun că luna decembrie este descoperită total. Nu o să avem bani să plătim salariile. Am avea nevoie de 200.000 de lei, bani care ne-ar ajunge să supraviețuim”, a precizat primarul din Stoina, Laurențiu Anghel.

Primăria Stoina ar avea ceva bani de primit de la AFIR, numai că autoritățile așteaptă de două luni aceste plăți. ”Ne găsim într-o situație foarte grea. Am avea de primit ceva bani de la AFIR, pentru că am finalizat un contract și trebuie să ne restituie ce am achitat din bugetul local, dar aștept acești bani de 2 luni de zile și nimic", a mai adăugat edilul.

Vizualizări: 2,381

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: