O psiholoagă de la SJU Târgu Jiu strânge bani pentru o tabără pentru copiii cu autism

Psihologul Spitalului Județean de Urgență din Târgu-Jiu, Mădălina Stanca, se implică pentru a aduce o bucurie copiilor cu autism și sindrom Down. Timp de 24 de ore,   psihologul va fi ambasador pentru strângerea de fonduri.

"Așadar, prieteni dragi, pentru 24 de ore, am ales să fiu ambasador pentru un proiect tare drag sufletului meu: Tabara Dulce, un loc unde copiii cu autism, sindrom Down si nu numai, își pot regăsi bucuria, tihna și prietenii. Pentru ca misiunea mea să fie încununată cu succes, trebuie să colectez, în campania mea de ambasador, un fond de 1000 RON, bani ce vor fi folosiți integral la construirea acestui loc de poveste, un tărâm al copilăriei în care cred cu tărie și despre care știu, încă de pe acum, că va vindeca rănile sufletești ale multor familii", a anunțat Mădălina Stanca.

Psihologul face un apel la cei care o pot ajuta în această campaniei să i se alăture."De aceea, dragi prieteni, dați-mi voie să vă strig! Vă voi striga cât pot de tare și vă voi cere ajutorul, chiar dacă poate unora vi se va părea că deranjez sau că nu e pentru voi o asemenea cauză… de aceea, îmi cer iertare de pe acum… dar o voi face cu toată inima, ca și când… ca și când de voi depinde inima mea timp de 24 de ore. Ajutați-mă să-mi simt inima plină!
Îmi puteți fi aproape! Donând și poate chiar alăturându-vă și voi campaniei, ca "Ambasadori pentru o zi". Contez pe fiecare dintre voi, astfel încât, împreună, să așezăm o cărămidă la cea mai frumoasa tabăra din Romania: Tabăra DULCE, o tabără pentru copiii care cresc fără copilărie", a mai adăugat Mădălina.

Vizualizări: 1,129

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: