O singură cununie de Revelion, la Poarta Sărutului

Pandemia a împiedicat cuplurile din alte județe să mai vină la Târgu Jiu de Revelion. Așa că, în acest an, un singur cuplu a cerut să se cunune lângă Poarta Sărutului pe 31 decembrie. Pentru că restricțiile de circulație încă nu au fost ridicate, primăria a transmis că această cununie va fi oficiată la ora 22 în loc de miezul nopții, așa cum se proceda până acum.

Cuplul care a depus documentele necesare este din Târgu Jiu. Tinerii vor fi cununați de primarul municipiului în ultima seară din 2020, dar nu la miezul nopții, așa cum se obișnuia, ci mai devreme cu două ore. “Un singur cuplu. Este bine că totuși evenimentul nu a fost întrerupt. După 15 ani, avem un singur cuplu. Ne așteptam să fie mai multe, mai ales că foarte mulți se așteptau să nu mai fie prinsă această perioadă în perioada cu restricții”, au transmis reprezentanții Primăriei Târgu Jiu.

Cei care au dorit să se cunune la Poarta Sărutului au achitat și o taxă în valoare de 500 de lei. Mirii vor primi din partea municipalității flori, tort și șampanie.

Până în acest an, peste 300 de cupluri din toate colțurile țării s-au cununat la Târgu Jiu, de Revelion. 

Vizualizări: 2,598

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: