Horoscop

Valabil pe 23 decembrie

Berbec: Trebuie să vă puneți ordine în gânduri şi să vă stabiliți planurile financiare pentru viitorul apropiat. Apar dificultăţi în sfera afacerilor, motiv pentru care sunteţi nevoiţi să aveţi un plan de rezervă. Cereţi sfaturi familiei şi prietenilor apropiaţi.

Taur: Feriți-vă de o anumită persoană la serviciu. Încercaţi să evitaţi conflictele, nu daţi curs discuţiilor care pot deveni tensionate, fiţi sinceri şi înţelegători. Daţi dovadă de o bună comunicare şi mai mult ca sigur pacea se va aşeza asupra echipei voastre.

Gemeni: Fiţi sinceri cu propria persoană şi nu încercaţi să vă ascundeţi în spatele unor iluzii. S-ar putea să vi se facă o surpriză la care categoric nu v-aţi fi aşteptat. Bucuraţi-vă de fiecare clipă în compania celor dragi, dar mai ales alături de sufletul pereche.

Rac: Sunteți nevoiţi să acordați ajutor unei persoane pe care nu o cunoașteți. Daţi dovadă de înţelegere, respect şi bunătate, s-ar putea să fie un moment extrem de important care ar putea salva o viaţă, indiferent dacă situaţia este complet neaşteptată.

Leu: Ai nevoie de o intrigă sau de o provocare interesantă pentru a te menține mulțumit. Dorința ta s-ar putea împlini astăzi. Luați ruta mai dificilă și vedeți ce vă rezervă universul. Va fi obositoare toată afacerea, dar calea va fi și mai plină de satisfacții.

Fecioară: Familia este centrul lumii tale, dar o problemă recentă cu ei ar putea provoca un conflict în viața dvs. socială. Explicați situația prietenilor. Nu lăsați deoparte niciun detaliu care credeți că nu sunt importante.

Balanţă: Explorarea este o modalitate excelentă de a arăta cuiva ce interese ai şi este șansa ta de a vedea cum acționează celălalt sub presiune. Voi doi vă veți distra oricând, deoarece punctele tale forte și punctele slabe se completează reciproc.

Scorpion: Problemele financiare prin care treci în ultima perioadă ţi-au creat mai multe griji şi nici singurătatea nu te ajută foarte tare. Încearcă să-ţi ţii mintea ocupată cu lucruri pozitive, poate chiar un animal de companie ar putea fi indicat.

Săgetător: Un incident imprevizibil va atrage atenţia excesiv către tine. Sau un conflict cu un coleg ori cu un vecin. Pot să apară stresul și anxietatea, în prima parte a zilei, astfel că trebuie să îți păstrezi calmul și să eviți orice fel de subiecte incomode.

Capricorn: Petreci cea mai mare parte a zilei alături de persoana iubită. Doar că, din când în când, este posibil ca această plăcere să fie întreruptă de tot felul de apeluri și mesaje de la prieteni. Sfatul astrelor pentru tine este ignori orice fel de comunicare cu ei.

Vărsător: O problemă apărută la serviciu îţi va răpi ziua de odihnă. Tot ce trebuie să faci este să priveşti asta cu relaxare şi să nu laşi ca întâmplări neaşteptate să-ţi dea peste cap zilele de Sărbători.

Peşti: Îți petreci ziua făcând pregătiri pentru Crăciun. Cel mai probabil, te vei gândi la cadoul pe care să-l faci persoanei iubite. De asemenea, mai multe întrebări nu îți vor da pace: unde vei petrece Crăciunul, ce pui pe masă sau cu cine te întâlneşti.

Vizualizări: 877

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: