Horoscop

Valabil pe 19.20 decembrie

Berbec: Dacă vă aflați în mijlocul unei lupte aprinse sau vă certați cu o persoană dragă, vă puteți aștepta ca tensiunea să fie mai aprinsă între voi astăzi. Nu este tocmai plăcut, motiv pentru care trebuie să purtaţi o discuţie calmă, sinceră, doar aşa veţi face progrese şi veţi ajunge la un consens.

Taur: Presiunea colegilor asupra unor proiecte pe care ar trebui să le implementaţi nu vă place. Acţionaţi în funcţie de dorinţele voastre, nu vă grăbiţi dacă nu vă simţiţi pregătiţi pentru un nou început, altfel veţi regreta. Aveţi curaj să spuneţi nu atunci când nu sunteţi de acord cu un anumit lucru.

Gemeni: S-ar putea să ai nevoie de o mică pauză, câteva zile de concediu departe de agitaţia cotidiană, de stresul acumulat la serviciu. Vorbește cu persoana iubită şi stabiliţi un plan de vacanţă, chiar dacă va fi doar o vacanţă de câteva zile, însă veţi avea şansa de a vă reîncărca bateriile cu energie.

Rac: Ești pus pe cheltuieli mari și inutile și curând vei rămâne cu conturile goale dacă nu te oprești. Strânge cureaua acum, până nu e prea târziu. Fii chibzuit şi cumpătat. Banii dispar cât ai bate din palme, așa că fii pragmatic. În perioada asta încearcă să nu dai și să nu iei bani cu împrumut.

Leu: Ești înconjurat de oameni care te apreciază și care îți reamintesc astăzi cât de important ești în viața lor. Savurează micile voastre glumițe secrete și nu rata momentele amuzante împreună. Suportul şi sfaturile venite din aceste relaţii sunt cele mai importante după cele ale familei.

Fecioară: Ai o fire ambițioasă și ești focusat pe rezolvarea problemelor, însă asta nu te va împiedica să te distrezi puțin. Nu îți face griji că ajungi din nou în centrul atenției. Un prieten din trecut încearcă să intre din nou în viața ta. Fii onest și nu îl amăgi dacă nu simți că este momentul potrivit.

Balanţă: Ai legături importante și ideile tale sunt excelente în ultima perioadă, așa că ai toate șansele să devii un lider de necontestat. Ești foarte iubit de prieteni, iar ei îți vor dovedi asta în curând. Totuși, nu uita să îi apreciezi și tu la fel de mult pe cât te apreciază ei.

Scorpion: Este important să tratezi în mod egal toți oamenii la care ții. Nu este întotdeauna ușor și mulți ar spune că nici măcar nu este posibil. Dar, dacă le arăți oamenilor că măcar încerci să lucrezi cu ei, asta contează. Diferențele pe care ai tendința să le faci ar putea să-ți aducă probleme.

Săgetător: Scorpionul trebuie să-și țină mintea ocupată cu lucruri importante și să nu ia în seamă lucruri mărunte. Orice abordări superficiale nu-ți vor aduce beneficii. Un proiect important sau o idee de afaceri ți-a încolțit în minte și se pare că ești pe drumul cel bun. Insistă și vei obține rezultate.

Capricorn: Capricornii se gândesc doar la weekend și cum să-și petreacă timpul liber. Este foarte posibil să întâlnești o persoană care îți va schimba destinul în bine. Dacă ai acest noroc, profită la maxim, fă ceea ce simți și nu apleca urechea la gura lumii. Este viața ta, fii fericit pentru că meriți!

Vărsător: În plan amoros, ai senzația că ești blocat într-o relație care nu îți mai aduce nici bucurie, nici speranțe de viitor. Nu ezita să faci ceea ce simți și nu te gândi prea mult la consecințe. Nu strică să vorbeşti despre asta cu cineva apropiat. Te-ar ajuta să vezi lucrurile dintr-o altă perspectivă.

Peşti: Elimină din viața ta lucrurile care te țin pe loc, pentru că doar așa vei putea să privești spre viitor. Este ziua în care ai putea chiar să ceri iertarea unei persoane căreia i-aţi greşit. Ia lucrurile pas cu pas și ține minte că viitorul nu va prinde niciodată formă, dacă nu spui adio trecutului.

Vizualizări: 1,096

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: