O tânără din Târgu Jiu a câştigat „Talent Show”

Jessica Lăzărescu, elevă în clasa a VII-a la Colegiul Naţional „Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu, a câştigat mare premiu al concursului naţional „Talent Show”, competiţie a cărei finală s-a desfăşurat sâmbătă, 16 decembrie, la Râmnicu Vâlcea. La concurs a participat câte un concurent din fiecare judeţ. Gorjul a fost reprezentat de Jessica Lazărescu, participantă la Vocea României Junior, care a intrat în concurs cu piesa „You lost me” a Christinei Aguilera. Prin prestaţia sa, Jessica a câştigat concursul impunându-se în faţa celorlalţi 23 de participanţi. Locul al II-lea şi al III-lea au revenit reprezentanţilor judeţelor Constanţa şi Satu Mare. Concursul a fost organizat de Clubul Interact din Râmnicu Vâlcea.

„Felicitări merită atât Jessica, cât şi Clubul Interact din Târgu Jiu pentru participarea la această ediţie a Concursului Talent Show”, a declarat Ştefan Ghimişi, reprezentant Interact Târgu Jiu.

Invitatul special al ceilei de-a VIII-a ediţii a Talent Sow a fost actorul Octavian Strunilă, prezentatorul emisiunilor „Fort Boyard” şi „Jocuri de celebritate”.

Vizualizări: 2,401

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: