O ucraineancă s-a sinucis în Băile Olănești

Războiul din Ucraina face victime și în România. În Olănești, stațiunea balneară din Vâlcea unde s-au refugiat sute de ucraineni, o femeie a decis să-și pună capăt zilelor.

Femeia suferea profund din cauza războiului care o mutilase nu doar psihic, ci și fizic. Ea avea răni la nivelul feței și-și pierduse vederea, susțin surse neconfirmate oficial. În stațiune venise alături de un grup de alți opt ucraineni, potrivit adevarul.ro.

„În cursul zilei de marți, 29 noiembrie, în jurul orei 21:00, polițiștii din Băile Olănești au fost sesizați despre faptul că, o femeie de cetățenie ucraineană, în vârstă de 55-60 de ani, ar fi fost găsită spânzurată, într-o unitate de cazare din localitatea Băile Olănești, județul Vâlcea. Din primele verificări efectuate s-a constatat faptul că cele sesizate se confirmă, polițiștii efectuând manevrele de resuscitare, însă fără niciun rezultat, ulterior fiind declarat decesul acesteia”, a transmis purtătoarea de cuvânt a Poliției Județene Vâlcea, Georgiana Țîrcu.

Vizualizări: 1,409

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: