O vedetă Pro TV face naveta la serviciu din Norvegia

O vedetă Pro TV este nevoită să treacă granița de câte ori vine la muncă. Naveta în altă ţară nu este o problemă pentru prezentatoarea ştirilor meteo de la Pro TV, Magda Pălimariu, care spune că nu are niciun gând să se retragă din rolul în care publicul o cunoaște de atâta timp.

Niciun sacrificiu nu este prea mare când ceea ce faci devine o pasiune, un motiv de fericire și împlinire demonstrează vedete Pro TV Magda Pălimariu.

Jobul devine parte din viața ta când iubeşti ceea ce faci mai ales dacă e unul dintre lucrurile care te caracterizează și de la care nu îți poți imagina vreodată că ai vrea sau putea renunța. Soțul celebrei prezentatoare meteo de la Pro TV s-a stabilit în Norvegia, țară în care a început să petreacă tot mai mult timp și Magda Pălimariu.

„Mi-aţi tot scris în ultima perioadă şi vreau să vă zic aici, tuturor, că ne vom vedea în continuare. Weekend-ul acesta am să vă aduc toate datele despre vreme şi abia aştept să mă reîntâlnesc cu voi! Însă este adevărat că în următoarea perioadă voi fi mai mult plecată din tară, dar ştiţi că rubrica meteo face parte din viaţa mea şi nu o să renunţ la întâlnirile cu voi! Aşadar, în următoarea perioadă voi sta mai mult timp în Norvegia, să mă bucur de locurile frumoase de acolo, să petrec mai mult timp în țara din care face parte familia mea acum şi să mă acomodez cu clima şi felul în care trăiesc oamenii în acele locuri.”, a explicat Magda Pălimariu absența sa pentru o scurtă perioadă de pe micile ecrane.

Vedeta a vorbit despre mutarea în Norvegia dar acesta este un scenariu pe care îl exclude, în acest moment, în condițiile în care familia, prietenii și locul ei de muncă sunt în România.

Chiar dacă este nevoită să facă naveta pentru a-și onora contractul cu Pro TV, Magda Pălimariu spune că este o decizie asumată.

Vizualizări: 2,373

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: