Gluma lui Chris Rock după lovitura primită de la Will Smith

Remarca lui Chris Rock a venit la doar câteva ore după ce Academia de Film a anunțat că îi interzice lui Will Smith să participe la gala premiilor Oscar în următorii 10 ani.

Chris Rock (57 de ani) a urcat pe scenă la Fantasy Springs Resort Casino din Coachella Valley (California) și a spus: "Viața e frumoasă! Acum mi-a revenit și auzul".

Totuși, Rock nu a dorit să apese pedala pe acel incident: "Sunt bine, am un show întreg și nu voi mai vorbi despre asta până nu sunt plătit".

Actorul Will Smith nu mai are voie să participe timp de 10 ani la ceremonia de decernare a Premiilor Oscar, după ce, la ediţia de anul acesta. l-a pălmuit pe scenă Chris Rock, a decis Academia Americană de Film.

Decizia a fost luată în cadrul unei reuniuni a Consiliului Guvernatorilor desfăşurată la Los Angeles şi care, deşi era programată pentru 18 aprfilie, a fost devansată după ce Will Smith şi-a anunţat regtragerea din Academie.

Smith a transmis o declaraţie scurtă pe acest subiect.

"Accept şi respect decizia Academiei", a afirmat actorul într-o declaraţie pentru CNN.

Decizia a venit după numeroase dezbateri privind consecinţele pe care incidentul de pe scena Oscarurilor le-ar putea avea.

Vizualizări: 1,030

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: