Ana Baniciu  a anunţat când se mărită

Ana Baniciu este în culmea fericirii, deoarece se va căsători cu bărbatul vieții sale, Edy Kovacs. Artista și tânărul om de afaceri formează un cuplu de câțiva ani, iar cei doi au planuri serioase de viitor după ce, în septembrie 2021, s-au logodit.

Fiica celebrului artist Mircea Baniciu, la rândul ei solistă de muzică pop de succes, se va căsători cu logodnicul ei, Edy Kovacs.

Iubitul artistei a cerut-o în căsătorie încă din luna septembrie a anului trecut, când Ana Baniciu i-a răspuns cu da bărbatului care i-a cucerit inima.

Cântăreața și partenerul ei de viață se pregătesc de nuntă, eveniment grandios care va avea loc în 2023, după cum a anunțat chiar Ana Baniciu, în cadrul emisiunii „La Măruţă”. „Stabilim și nuntă pentru la anul. Nu știu dată, n-am găsit locația. Facem în București, nu facem la restaurantele lui, facem altceva.”, a spus Ana Baniciu care l-a cunoscut pe iubitul ei Edy Kovacs printr-o prietenă comună, iar de atunci sunt împreună și formează un cuplu solid și fericit.

Fostă câștigătoare la Asia Express, Ana Baniciu a marcat foarte multe reușite în ultimul timp. Celebra artistă a fost implicată în numeroase proiecte, ba chiar a avut și o afacere cu haine. Vedeta a punctat că nu se mai vede ocupându-se cu piesele vestimentare, însă își dorește să investească câțiva bani într-un alt domeniu inedit.

Vizualizări: 1,147

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: