Cât va mai rămâne Andreea Esca la știrile Pro TV

Andreea Esca este una dintre crainicele cele mai longevive de la televiziunile autohtone. Într-un interviu recent vedeta ştirilor Pro TV a dezvăluit cât o să mai stea la pupitrul știrilor de la Pro TV.

Celebra prezentatoare de televiziune a vorbit despre familie și carieră, dar și despre planurile sale de Paște.

Mulți dintre telespectatorii români abia așteaptă să vizioneze știrile prezentate de Andreea Esca. Într-un interviu pentru Ego.ro, celebra prezentatoare a explicat că, în ceea ce privește continuitatea carierei sale, nu există o limită de vârstă.

În opinia sa, oricine poate continua o anumită profesie indiferent de vârstă, dacă există o serie de factori. „Nu există o anumită limită, dar cred că în fiecare profesie contează anumite date pe care le ai și cred că, indiferent de vârstă, dacă ești o persoană care are un aspect prezentabil, este important în televiziune. De aceea este televiziune, ca să ne vedem. Și cred că atâta vreme cât poți să îți faci profesia bine și să ai și un aspect plăcut, indiferent de vârstă, poți să mergi mai departe. Nu știu dacă există niște limite, depinde de foarte mulți factori”, a spus Andreea Esca, pentru Ego.ro.

Fiind întrebată ce reacție ar avea dacă fiica sa, Alexia, i-ar lua locul la pupitrul știrilor de la Pro TV, prezentatoarea a răspuns: „Locul este de dat pentru toată lumea întotdeauna, locurile nu se dau, se iau, așa încât, e liber pentru orice candidat”.

Când vine vorba de educația copiilor, Andreea Esca este de părere că trebuie să fim exemplu cât mai bun posibil pentru aceștia, mai ales că, încă de la o vârstă fragedă, cei mici absorb tot ce se întâmplă în jurul lor.

În cadrul aceluiași interviu, Andreea Esca a vorbit și despre cum își va petrece sărbătorile de Paște. Potrivit spuselor vedetei, în familia sa Paștele este sărbătorit de două ori, deoarece unii dintre apropiați sunt catolici, iar alții ortodocși. De asemenea, știrista de la Pro TV a menționat că se va bucura, alături de familie, de bucate specifice sărbătorilor pascale.

Vizualizări: 1,513

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: