Videoclip pentru o manea, filmat într-un autovehicul de tip militar, în Vâlcea

Cântărețul de manele Dani Mocanu a filmat un videoclip într-un autovehicul de tip militar. Mașina a fost și implicat într-un eveniment rutier produs în municipiul Râmnicu Vâlcea. A lovit două autoturisme parcate pe marginea drumului. 

Martori oculari susțin că, în momentul producerii incidentului, se filma un videoclip al lui Dani Mocanu, acesta fiind de altfel şi el surprins în câteva fotografii făcute la faţa locului.

De altfel, cântărețul a postat imagini pe contul său de Tik Tok, în care se află, în autovehicului blindat, alături de mesajul: „Am fost, sunt și voi rămâne unic! Ceea ce fac eu a depășit de mult nivelul României”.

Poliţia din Vâlcea a transmis că este vorba despre un “autovehicul istoric”, și nu de „armată” care avea dreptul de a circula pe bulevard, fiind înmatriculat.

“Nu este vorba de un autovehicul de armată, ci de un autovehicul istoric, înmatriculat în Anglia şi condus de un cetăţean român cu permis de conducere de Marea Britanie. Acesta va fi sancţionat cu amendă între 580-725 de lei, pentru efectuarea unor activităţi de natură a distrage în mod periculos atenţia în timpul mersului. Nu au fost constate alte nereguli”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Georgiana Stancu.

Vizualizări: 1,828

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: