O zi de neuitat pentru zeci de copii din centrele de plasament

Zeci de copii din centrele de plasament din Gorj au avut parte de o zi de neuitat, la Novaci. S-au distrat cu mascotele Mickey și Minnie Mouse, au fost pictați pe față, au primit cadouri și s-au fotografiat cu mașini și motociclete de epocă. 

 

Evenimentul a fost organizat la un local din orașul Novaci. Au participat, în total, 43 de copii din centrele de plasament. Pe fețele lor s-a citit bucuria imensă încă de când l-au întâlnit pe Mickey Mouse. 

Cei mici au primit cadouri, apoi au luat parte la o adevărată petrecere. Au fost pictați pe față, au cântat și au dansat alături de personajele din lumea Disney. De transport, masă și cadouri s-au ocupat cei de la magazinul online "DrHelen" care au vrut să aducă un zâmbet pe chipul celor mici. 

La eveniment, copiii și-au făcut fotografii cu mașini de epocă și motociclete vechi de aproape un secol. "Bijuteriile" pe două și pe patru roți fac parte dintr-o colecție privată, îi aparține lui Cristian Juscu: "Mai întâi, am colecționat bancnote și tot felul de obiecte vechi, apoi a venit pasiunea pentru motociclete și mașini vechi. Au fost achiziționate la licitație din alte colecții private din Italia sau Spania".

Galerie foto




Vizualizări: 656

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: