Apel umanitar pentru ultimul antrenor al echipei Pandurii Târgu Jiu diagnosticat cu o boală cruntă

Ultimul antrenor care a pregătit Pandurii Târgu Jiu, înainte de intrarea în faliment a clubului, are probleme de sănătate. Florin Bejinaru a fost diagnosticat cu o tumoare cerebrală fiind internat la un spital din București unde a fost operat.

Fost jucător al echipei Pandurii, și fost antrenor al grupării gorjene în mai multe mandate, Florin Bejinaru a fost și ultimul antrenor care a pregătit Pandurii Târgu Jiu până la intrarea în faliment a clubului.Timp de mai bine de 30 de ani a fost fidel aceluiași club la care s-a format și a evoluat, până la ultima suflare a acestuia, intrarea în faliment ducînd și la desființarea echipei pe care o antrena.

Înainte de a prelua echipa care a fost înscrisă anul trecut în Liga 4, Florin Bejinaru a fost șef al Centrului de Copii și Juniori de la Pandurii dar din luna octombrie a anului trecut nu mai avea un loc de muncă. La începutul acestui an a fost cooptat de clubul patronat de Nicolae Sarcină pentru a antrena satelitul ACS Viitorul 2 Târgu Jiu dar o problemă de sănătate l-a împiedicat să continue antrenamentele.

Fiind diagnosticat de medici cu o tumoare pe creier, Florin Bejinaru a fost operat la un spital din București însă acum are nevoie de alte intervenții și tratamente speciale pentru a se recupera, costurile acestora fiind peste posibilitățile familiei.

Publicistul gorjean Dorin Brozbă a lansat pe pagina sa de socializare, un apel umanitar pentru sprijinirea fostului antrenor al echipei Pandurii Târgu Jiu, Florin Bejinaru: „Dragi români, haideți să sprijinim urgent un PANDUR adevărat! Nu demult, o veste tristă a cuprins întreaga suflare panduristă, atât din Gorj, cât și din întreaga țară: minunatul și loialul fost fotbalist și actual antrenor, Florin Bejinaru, cu o activitate neîntreruptă, de peste 30 de ani, sub culorile îndrăgitei grupări sportive, a suferit o intervenție chirurgicală complicată într-un spital bucureștean. În acest moment dificil, drumul sigur pentru viață trebuie urmat într-o clinică de specialitate din străinătate, iar suma de 30 de mii de euro necesară urgent, este peste puterea materială a familiei sale. Haideți, să ne mobilizăm cu toții, panduriști, oameni simpli sau iubitori de fotbal și de performanță, și să-l ajutăm pe acest OM special, dedicat atâta amar de vreme echipei sale favorite, Pandurii Târgu Jiu, dragostea gorjeană de pretutindeni!”.

Fostul tehnician are nevoie de 30 de mii de euro pentru a face o serie de intervenții la o clinică din străinătate iar cei care pot face donații au la dispoziție următorul cont:

BEJINARU FLORIN CONSTANTIN Cont : RO24BACX0000001709993000 deschis la UNICREDIT ȚIRIAC BANK S.A.

Galerie foto


Vizualizări: 2,451

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: