Oameni din toată țara vor să ajute bătrânica din Schela

Mai mulți oameni cu suflet mare din diferite orașe ale țării s-au mobilizat pentru a o ajuta pe bătrâna în vârstă de 65 de ani din comuna gorjeană Schela. Este vorba despre femeia care dormea la margine de sat pe un câmp, într-un cort. În prezent, Maria Mihalache s-a întors în căsuța de unde plecase când proprietarii i-au spus că nu mai poate rămâne acolo.                                  

Povestea bătrânei a ajuns în ziare, iar cei care au rămas impresionați de viața pe care o duce femeia doresc să o ajute cu ce pot. Timișoara, Târgu Jiu sau Craiova sunt doar câteva dintre orașele de unde oamenii cu suflet mare au sunat că vor să se ocupe ca Maria Mihalache să ducă o viață mai bună.

”Vrem să o ajutăm și noi. Suntem din Timișoara. Poate reușim să strângem ceva bănuți să îi reparăm căsuța, asta doar dacă se poate(...) Am văzut povestea bătrânei și am rămas impresionați. O să luăm legătura cu domnul primar și o să trimitem și noi mai multe alimente pentru ea(...) As vrea să trimit și un telefon pentru femeie, poate așa ținem legătura cu ea permanent și ne va spune de ce are nevoie”, sunt mesajele celor care vor să ajute.

Primarul localității a promis că se va ocupa îndeaproape de bătrâna singură, astfel că cei care vor să ajute pot suna la primăria din localitate.

Vizualizări: 1,256

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: