Locurile de joacă, sigilate de 1 iunie. Cum explică șeful DSP Gorj!

Locurile de joacă din municipiul Târgu Jiu sunt tot închise. Ziua Copilului (1 iunie) i-a ținut pe micuții din oraș departe de distracție. Mai mult, anumite locuri de joacă au fost ”deschise” luni de câțiva părinți, deși este interzis accesul, spune directorul Direcției de Sănătate Publică Gorj, Narcis Stoian.

Chiar dacă la Târg Jiu accesul în locurile de joacă nu este permis, în alte orașe mari micuții s-au putut bucura de ziua lor. Narcis Stoian, șeful DSP Gorj, a declarat faptul că cei care le-au deschis au încălcat legislația.

”Locurile de joacă, conform legislației în vigoare, sunt închise. Chiar astăzi, în fața blocului meu, câțiva copii se jucau în locurile de joacă. A venit Poliția Locală și le-a sigilat. Nu este primul caz de acest fel. Nu fac eu legislația, au făcut-o cei de la București. Nu zic că cei din alte orașe au greșit, însă au încălcat legislația. Dacă sunt închise, înseamnă că reprezintă un pericol”, a spus Narcis Stoian, la Târgu Jiu TV, chiar pe 1 iunie.

Părinții se plâng că nu pot scoate copiii din case, pentru că aceștia nu pot înțelege de ce spațiile de joacă sunt închise.

Vizualizări: 1,527

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: