Oamenii preşedintelui?

Aliodor Manolea, un personaj insipid de care n-a mai auzit nici mama lui din momentul în care l-a născut, a devenit peste noapte vedetă cu ajutorul lui Mircea Geoană. Fostul candidat i-a făcut o reclamă uriaşă individului făcându-l responsabil de înfrângerea de la prezidenţiale şi strecurându-i în buzunare şi toată victoria lui Băsescu.

Familia fostului candidat perdant crede cu multă convingere că Manolea le-a furat alegerile, le-a făcut cocoloş şi le-a înghesuit în buzunarul lui Băsescu creându-i acestuia posibilitatea de a mai rămâne încă 5 ani la Cotroceni. Ce n-a spus Geoană şi nici „Mihaela, dragostea mea“ este că  acelaşi Manolea îi sufla energii benefice în ceafă în campania pentru europarlamentare când se plimba aproape cot la cot cu prezidenţiabilul social-democrat prin ţară, în campanie. După ce şi-a vărsat năduful pe Băsescu acuzându-l că s-a folosit pentru câştigarea alegerilor de practici care ţin de paranormal  şi după ce s-a umplut de ridicol cu flacăra violet a lui Hrebenciuc, Geoană l-a dat în gât pe Manolea. Presa s-a făcut că descoperă fotografii care-l arătau pe individul încriminat stând mult prea aproape de preşedintele Băsescu şi de familia lui în seara confruntărilor televizate. De aici încolo lucrurile se complică, pentru că despre Geoană ştiam deja că e Prostănac, dar despre Băsescu credeam că se menţine în limitele raţionalului. Din fotografiile făcute publice îl putem vedea pe individul căruia-i sunt atribuite puteri paranormale fără ca pelicula să fi reţinut şi fluxurile energetice folosite în atacul încriminat.

În aceste condiţii şi după ce Geoană l-a recunoscut lângă Băsescu pe cel care-i injecta lui energii cred că preşedintele este dator cu nişte explicaţii. Dacă Manolea a fost folosit pe bune pe postul pentru care se zice că are înzestrări, acum când a fost deconspirat, trebuie să ştim şi noi cât la sută din victorie i se datorează lui Băsescu şi cât lui? Asta aşa ca să ne amuzăm, pentru că legea nu prevede fraudarea alegerilor pe motiv de Aliodori Manoli! Dacă n-a fost folosit pentru energiile care i se scurg din ochi sau i se preling printre degete, atunci cred că şeful SPP are o problemă şi trebuie să dea cu subsemnatul despre metodele şi modalităţile folosite de Manolea pentru a se infiltra în suita preşedintelui. Chiar şi şeful SRI ar trebui chemat la raport să explice cum de ofiţerii lui au fost paralizaţi de flacăra violet pe care o scoate Manolea pe nas şi i-au permis acestuia să se lipească de suita prezidenţială, în condiţiile în care sunt aproape sigur că n-a mai rămas nimeni neenergizat ca să-i facă un control sumar pentru găsirea diverselor arme psihotronice, extrem de periculoase.

Lăsând gluma la o parte cred că adevărul este mult mai simplu. Staff-ul de campanie al preşedintelui Băsescu, studiind imaginile cu Geoană la alegerile parlamentare a descoperit personajul care era un necunoscut, s-a interesat de ce hram poartă, a leşinat de râs, după care l-au contactat şi l-au folosit pe post de sperietoare cunoscând înclinaţia lui Geoană către starea de serenitate şi paranormal. Aşa cred că a ajuns bietul Manolea în preajma lui Băsescu şi chiar dacă nu dădea pe nas flăcări violet prezenţa lui şi-a atins scopul, dacă e să ne luăm după declaraţiile lui Geoană care s-a udat de tot crezând că e atacat energetic! Oricum cred că preşedintele Băsescu ar trebui să-i dezlege lui Geoană şarada, că altfel cine ştie ce se mai întâmplă! Din toată afacerea, Manolea s-a ales şi el cu ceva deloc de neglijat - o reclamă uriaşă  a presupuselor sale abilităţi făcută chiar de al doilea om în stat. Să te ţii coadă la el la uşă!

Vizualizări: 102

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: