Obiecte din casă care atrag energii negative şi sărăcia

Există o serie de studii ale specialiştilor în feng shui, arta care se referă în primul rând la o casă curată, în care totul să fie în armonie. Nu este nevoie de prea multe lucruri pentru a aplica acele reguli feng shui pentru noroc, prosperitate, înţelegere, bani sau fericire în casa ta.

Potrivit acestor cunoscători ai artei feng shui, fiecare obiect din jurul nostru este înconjurat de energie, motiv pentru care specialiștii din domeniul bioenergiei consideră că este nevoie să utilizăm aceste caracteristici în avantajul nostru.

Energiile care ne înconjoară pot aduce deopotrivă vești bune sau mai puțin bune de aceea este important să ne alegem cu grijă obiectele din casă.

Casa trebuie să asigure confortul, liniștea și siguranță, oferindu-ne o stare de bine. Totuși, unele lucruri din jur pot să ne influențeze negativ. Acestea acționează la nivelul psihicului dându-ne o stare de agitație.

Pentru a te asigura că nu ajungi să te simți inconfortabil în propriul cămin, trebuie să ştii care sunt obiectele pe care nu trebuie să le păstrezi în casă cum ar fi: tablourile care prezintă imagini negative deoarece acestea pot duce la tulburări de memorie, nevroze, stări de anxietate și împiedică dezvoltarea noastră spirituală, obiectele de culoarea pământului, figurinele şi statuetele din ghips, pereţii şi podelele din sticlă, cadourile nedorite, mătura veche şi uzată, cuţitul care nu trebuie lăsat pe masă peste noapte sau încălțămintea care ne strânge și care este roasă.

Vizualizări: 2,227

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Gospodar:

Citește și: