Octavian Mitoi, în Finala Campionatului Național U20

Sportivul gorjean de la CSM Târgu Jiu, Octavian Mitoi, va reprezenta clubul din Târgu Jiu în finala Campionatului Național de lupte U 20. Competiția va avea loc în perioada 30 septembrie-2 octombrie, în Sala Polivalentă din Târgu Mureș.

Finalelor Campionatului Național U20 la lupte libere, lupte greco-romane și lupte feminine va avea loc în week-end la Târgu Mureș. CSM Târgu Jiu se prezintă la acest concurs cu Octavian Mitoi, care-l înlocuiește pe Andrei Fulger, care nu a primit acordul medicilor pentru a concura din cauza unei mai vechi accidentări. Octavian Mitoi va intra pe saltea la categoria 70 Kg.

Antrenorul luptătorilor de la CSM Târgu Jiu a declarat pentru site-ul oficial că Octavian Mitoi va concura la acest concurs, deși este cu o categorie de vârstă mai mică față de ceilalți participanți. În opinia antrenorului Mădălin Gorjanu, pentru tânărul luptător de la CSM Târgu Jiu, care are doar 16 ani, acest turneu este o bună oportunitate de pregătire pentru competiția din noiembrie, atunci când Octavian va concura în Finala Campionatului Național de Cadeți.  ”Din partea CSM Târgu Jiu va participa Octavian Mitoi. Acesta îl va înlocui pe Andrei Fulger, care nu a primit acordul medicilor pentru a concura din cauza unei mai vechi accidentări. Este normal să nu am nici o pretenție de la tânărul nostru sportiv, dar important pentru el este să aibă cât mai multe meciuri și să capete experiență pentru viitor. El este la o categorie de vârstă mai mica și noi trebuie să luăm aceste meciuri doar ca o pregătire pentru turneul care îl va avea în noiembrie. Chiar și în aceste condiții sperăm să aibă o evoluție cât mai bună”, a precizat Mădălin Gorjanu, antrenor la secția de lupte a CSM Târgu Jiu.

Vizualizări: 221

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: