UCB Târgu Jiu debutează duminică în fața propriilor suporteri

Echipa masculină de handbal a UCB Târgu Jiu a debutat deja în deplasare în noul sezon al Diviziei A de handbal masculin, unde evoluează în Seria C. Duminică gorjenii vor avea ocazia să debuteze și în fața propriilor suporteri în meciul cu CSM Oradea 2, programat la Sala Sporturilor din Târgu Jiu cu începere de la ora 11:30.

Cu această ocazie echipa universitară revine acasă, la Târgu Jiu, după ce a evoluat în pribegie, timp de un sezon, ignorată fiind de autoritățile de la Târgu Jiu pentru care sportul înseamnă acum doar CSM Târgu Jiu.

Universitarii au revenit cu forțe proaspete la Târgu Jiu unde vor juca în Sala Sporturilor, acolo unde însă nu prea au ocazia să se și antreneze. La meciul cu echipa din Oradea, programat duminică, de la ora 11:30, intrarea la Sala Sporturilor va fi liberă pentru fani. „Intrarea este liberă. Vă așteptăm în număr cât mai mare să fiți alături de băieții noștri la un spectacol handbalistic, la prima apariție în fața propriilor suporteri, după revenirea în Sala Sporturilor. Forța UCB!”, a fost invitația adresată suporterilor de către directorul clubului universitar, Virgil Popovici.

Studenții  au început foarte bine noul sezon, cu o victorie în deplasare, la Craiova, după care în etapa a doua au stat.

Vizualizări: 311

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: