CSM Târgu Jiu, învinsă acasă în prima etapă a LNBM

CSM Târgu Jiu a pierdut meciul din prima etapă a noului sezon din Liga Naţională de Baschet Masculin. Miercuri, 28 septembrie, echipa lui Claudiu Alionescu a cedat în faţa celor de la CSM Târgu Mureş, scor 63-83.

Câteva sute de fani au venit la Sala Sporturilor pentru a vedea la lucru, într-un meci oficial, noua echipă a CSM Târgu Jiu. Primul sfert al partidei le-a dat speranţe fanilor gorjeni că echipa favorită va începe campionatul cu o victorie. Chiar şi după sfertul doi, pierdut de echipa locală, fanii erau încrezători, pentru că echipa din Târgu Jiu a intrat la vestiare în avantaj. Partea a doua a meciului a fost una în care CSM Târgu Jiu nu s-a mai regăsit, mureşenii au profitat de câteva mingi pierdute în startul sfertului trei şi au trecut în avantaj. Răsturnarea situaţiei pe tabelă parcă le-a turnat plumb în picioare gorjenilor, care nu au găsit minute bune drumul către coşul advers, în timp ce echipa oaspete şi-a mărit constant avantajul pe tabelă. În zadar au încercat elevii lui Claudiu Alionescu să revină în joc, avantajul pe care mureşenii l-au luat în debutul actului trei s-a dovedit a fi decisiv în economia finală a jocului.

Dylan Frye a fost cel mai bun om al gorjenilor, cu 19 puncte marcate, fiind urmat de Andriy Agafonov, cu 11p şi de Octavian Ilie, cu 8p marcate.

Vizualizări: 325

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: