Oferă apartamentului tău un boost de eleganță și stil la costuri extrem de mici!

Ca să reușești să trezești întreaga admirație a invitaților tăi printr-o amenajare cu stil și eleganță a locuinței de la bloc, nu trebuie să cheltuiești sume exorbitante de bani. Echipa de meșteri de la PEFOC, cu cei peste 20 de ani de activitate neîntreruptă în domeniul soluțiilor termice alternative din România, ne propun o gamă accesibilă de șeminee decorative. Începând de la modelele de semineu electric, șeminee decorative care funcționează cu biocombustibil (bioetanol) și până la șemineele mobile de interior și exterior, pentru curte, terasă sau grădină, îți vei da seama că decorarea locuinței tale se poate face cu foarte mult bun gust și fără să investești sume mari de bani.

Șemineul electric, deși mult mai ieftin decât un șemineu clasic pe lemne, va reuși să vă ofere acel plus de căldură de care aveți nevoie. Stilul inconfundabil și liniile estetice inedite sunt prezente datorită finisajelor cu furnir de calitate superioară și a diversității de culori, tipare și modele, perfect personalizabile în funcție de preferințele fiecăruia dintre voi. Acest tip de șemineu fals, spre deosebire de clasicul semineu lemne, nu necesită prezența unui coș de fum, putând fi montat extrem de rapid și facil, pe rigips, în zidărie, lipit direct pe perete, la casă sau apartament, pentru a adăuga o notă autentică și un aspect inedit căminului tău. Grație design-ului compact al cărui scop este economia de spațiu, șemineele electrice decorative se vor potrivi perfect în camera de zi, în birou sau în dormitor.

Dacă sunteți o persoană care preferă designul contemporan, veți sesiza imediat că după achiziționare și montaj, șemineul electric va deveni actorul principal din încăpere, înnobilând spațiul cu o atmosferă intimă și primitoare, atât pentru tine cât și pentru familie, prietenii dragi sau persoana iubită. În plus, modelul electric poate fi folosit și fără funcția de încălzire, contribuind la crearea unei atmosfere magice prin jocul de lumină al flăcărilor virtuale, și în serile calde de vară.

Șemineele electrice sunt disponibile pentru toate gusturile, clientul putând să aleagă dintr-o paletă vastă de modele, cu variațiuni aproape inepuizabile în ceea ce privește dimensiunile, culorile (alb, gri, imitație stejar, nuc s.a.) și stilul (clasic, modern, elegant). Grație designului compact, al asamblării facile și al greutății extrem de reduse, acestea pot fi mutate dintr-o cameră în alta, simplu și fără efort.

Printre caracteristicile și beneficiile acestei soluții inedite de decor, ies în evidență câteva dintre cele mai importante, precum:

- ușurința la montaj (maximum 15 minute);

- display led cu opțiune de modificare a culorii flăcării;

- termostat de ambianță, reglabil (afișaj pe display);

- telecomandă pentru control de la distanță;

- capacitate de încălzire pentru aproximativ 30 mp;

- putere de încălzire reglabilă;

- protecție la supraîncălzire;

- utilizare și în modul display, doar flacăra, fără degajare de căldură (consum redus ~ 4W).

Pentru mai multe detalii și intrarea în contact cu unul dintre asistenți, site-ul oficial pefoc.ro vă întâmpină cu cele mai utile informații, dar și cu gama completă de șeminee decorative (electrice sau cu bioetanol) care surprind prin diferitele lor forme și prin modul în care pot fi îmbrăcate sau decorate, astfel încât locuința ta, să devină cu adevărat “acasă”! Iar dacă locuiești la casă și ai la dispoziție un spațiu exterior potrivit pentru festinuri delicioase în aer liber sau pur și simplu ești fanul evadărilor la iarbă verde, la sfârșit de săptămână, meșterii sibieni îți propun și gama renumitelor gratare de gradina sibiu. Din oferta destinată iubitorilor preparatelor gătite la grill, poți alege la prețuri pentru fiecare buzunar, grătare premium sau economice cu ajutorul cărora, vei putea să-ți surprinzi familia și prietenii cu aromele bogate ale cărnii suculente care marchează cu momente fericite, mesele îmbelșugate de acasă!

Vizualizări: 1,739

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: