Peste 15.000 de gorjeni la Stănești

Mitingul aviatic organizat la sfârșitul săptămânii trecute la Stănești a atras circa 15.000 de vizitatori, potrivit organizatorilor.

Un eveniment care diferă de altele măcar prin faptul că a fost organizat în mare mare din fonduri private.

“Nu am apucat încă să trag concluzii după eveniment, dar la întrebarea ”Unele lucruri se puteau face mai bine”, răspunsul este da. Sigur da! Am învățat multe lucruri, este o experiență care mi-a demonstrat, încă o dată, că se poate și prin care am vrut să arăt că este posibil să facem lucrurile diferit în județul Gorj. Cum poți face asta: muncă multă alături de oameni buni!”, a transmis Iulian Popescu, inițiatorul evenimentului.

Zeci de aparate de zbor militare şi civile au survolat sâmbătă, 28 august pe fostul aerodrom de la Stăneşti, pentru spectacolul aeronautic.
Iulian Popescu conduce Asociația Excelsior, care a organizat evenimentul de la Stănești, este vicepreședinte al PNL Gorj și consilier în cancelaria prim-ministrului Florin Cîțu.

Mitingul aviatic de la Stănești a fost probabil ultimul mare eveniment cu public înainte ca valul 4 al pandemiei să impună noi restricții.

Galerie foto




Vizualizări: 2,031

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: