Oficial: Se vor putea vedea meciuri de Liga 1 la Târgu Jiu

Faptul că Stadionul Municipal din Târgu Jiu va găzdui meciuri din Liga 1 Superliga în sezonul care ia startul peste câteva zile a devenit oficial. FCU Craiova a solicitat omologarea stadionului din Târgu Jiu pentru meciuri de Liga 1 iar patronul Adrian Mititelu a confirmat că echipa sa va juca la Târgu Jiu.

FCU Craiova are deja experienţă de mai mulţi ani în care a jucat la Târgu Jiu. Oltenii care joacă deja de un sezon în Liga 1 au luptat pentru două promovări pe stadionul târgujian, după ce acesta a fost dat în folosinţă, în 2019. Acum FCU Craiova revine practic pe stadionul pe care a promovat, urmând să joace mai bine de două luni meciurile din Liga 1 Superliga la Târgu Jiu. Clubul oltean din Liga 1 a solicitat deja FRF să facă omologarea stadionului de la Târgu Jiu pentru a putea juca meciurile de pe teren propriu. „Acolo o să jucăm, la Târgu Jiu, pentru că este oraşul care ne-a primit foarte bine, am jucat şi în Liga 3 acolo şi avem un respect din partea domnului primar Romanescu. Şi la Severin suntem ca acasă, şi acolo ne iubeşte lumea dar am înţeles că din punct de vedere al stadionului sunt condiţiile mult mai bune la Târgu Jiu. Şi am înţeles că cei de la CSU merg la Severin şi nu am vrut să mai creem aşa o situaţie să ne aglomerăm pe acolo, să se ducă unii în stânga şi alţii în dreapta”, a precizat patronul oltenilor din Craiova, Adrian Mititelu.

Stadionul „Ion Oblemenco” din Craiova va deveni indisponibil în perioada lunilor august şi septembrie. În aceste condiţii FCU Craiova va disputa la Târgu Jiu meciurile cu Petrolul Ploieşti, Sepsi Sfântu Gheorghe şi Rapid Bucureşti.

Galerie foto


Vizualizări: 478

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: